Bemutatkozás

 

Társaságunk 2012-ben alakult, a hazai és külhoni villamosenergetikában kiemelkedő gyakorlatot szerzett magánszemélyek tulajdonlásával, vezetésével és közreműködésével. Stratégiai célunk a hazai és külföldi energetikai projektekben való aktív tervezői, projektmenedzseri, kivitelezői részvétel, különös tekintettel a villamosenergia-ipari terjedelemre, megújulóenergetikai beruházásokra és pályázati források felkutatására.
Főbb profiljaink között sorakozik fel többek között a kis – és középfeszültségű villamoshálózatok tervezése, kivitelezése, rekonstrukciója. Kiegészítő tevékenységek jellemzően az üzemeltetés, karbantartás, szabadvezetékes – és földkábel hálózatok, valamint a kis – és középfeszültségű transzformátorállomás, közvilágítás-hálózat létesítése.
A projektek megvalósításához Társaságunk által képviselt tulajdonosi, alkalmazotti és igénybe vett tanácsadói erőforrások által reprezentált projektcsapat több mint 29 éves szakmai múlttal és villamosenergia-ipari piaci gyakorlattal rendelkezik, amely az eltelt időszakban a hazai és külföldi villamos szerelőipari kínálat csaknem minden szegmensében tevékenykedett, tervezési, kivitelezési, karbantartási projektekben, a kommunális és lakóépületek tervezésében - kivitelezésében éppúgy, mint a (kényes) technológiai projektek megvalósításában.

Célunk, hogy partnereink elvárásainak teljes körűen megfeleljünk és a hosszú távú együttműködést alakítsunk ki. Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, megfelelve a mindenkori kihívásoknak, melyet nagy iparági tapasztalattal, valamint szakmai elkötelezettséggel végzünk.
Szakmai teamünk a siker hosszútávú záloga, mely hatékonyan fogja át a tervezés és engedélyeztetés minden szektorát.
Tapasztalt mérnökeink rendelkeznek MV-ÉV ME-VV -EN-HŐEN-MEMV-TV -ME-HI-TVME-HI-TÉEN-VIMV-VI ME-EN-VI Vn minősítésekkel, rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, követve a szabványossági előírások változásait, lépést tartva a legmodernebb technológiák megismerésével.

Tagjai vagyunk a MANAP Iparági Szövetségnek és a Magyar Napkollektor Szövetségnek.